IFC OOK WINNAAR 3e BEKERWEDSTRIJD

Ook in de derde beker poule wedstrijd is IFC ongeslagen gebleven. Tegen de nummer twee in de poule Jeka uit Breda werd met 4-1 gewonnen.
Hoewel IFC met voor het eerst in de basis Yannick van der Sman vanaf de start een overwicht had, duurde het lang voordat er doelpunten vielen.
Pas aan het einde van de eerste helft was het de kopsterke Robin van der Sman, die een voorzet van Everon Pisas binnen kopte. In de blessuretijd verdubbelde Jeremy Stork de stand tot een ruime 2-0.
Na de rust was het jongeling Ismail Bachaou, die drie verdedigers uitspeelde en zijn eerste officiële doelpunt voor IFC maakte 3-0.
Hoewel Jeka via hun topscorer Tjeu van der Heijden wat terugdeed, was het verschil even later weer drie goals.
Uit een voorzet van Everon Pisas kopte namelijk opnieuw Robin van der Sman raak voor de 4-1 eindstand.
De al een hele wedstrijd in het tweede elftal gespeeld hebbende Zen Antheunisse kreeg tot slot ook nog mooi enkele minuten speeltijd, wat zijn debuut betekende in IFC 1.
Scheidsrechter Clint van der Heijden uit Alblasserdam moest met name in de eerste helft enkele keren corrigerend optreden met voor beide ploegen resulterend in twee gele kaarten.
Na de goede beker campagne met drie overwinningen begint voor IFC zaterdag 21 september de competitie met een uitwedstrijd in Vlissingen tegen Walcheren.
Dat in zijn beker poule ongeslagen bleef.