IFC oefent bij 4e divisieploeg Heerjansdam.

In de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen speelt IFC een uitwedstrijd bij het dit seizoen twee klassen hoger uitkomende Heerjansdam.
Deze oefenwedstrijd staat gepland voor aankomende zaterdag 19 augustus om 14.30 uur op sportpark Molenwei in Heerjansdam.

Tegenstander Heerjansdam
Het eerste elftal van Heerjansdam komt dit seizoen uit in de landelijke 4e divisie B, voorheen Hoofdklasse met als tegenstanders onder andere ASWH, Capelle en Smitshoek.
In het afgelopen seizoen kwam het team van trainer Ben Mierop uit in de zaterdag 1e klasse B van West 2. Daar kon na 26 gespeelde wedstrijden met 55 behaalde punten het kampioenschap gevierd worden.

Vorig seizoen was Mathijn Valster de teamtopscorer met 12 competitie doelpunten gevolgd door Luke Homan met 11 doelpunten en Gert Jan Plaizier met 10 goals.
Omdat voor Heerjansdam al volgende week op 26 augustus de competitie start hebben zij al drie oefenwedstrijden gespeeld. Van competitie tegenstander Nieuwenhoorn werd met 1-0 verloren en bij eerste klasser Spijkenisse met 2-1 verloren. Afgelopen dinsdagavond tenslotte werd op eigen veld met 2-3 verloren van VVGZ. Dit is competitietegenstander van IFC. In deze laatste wedstrijd scoorde naast Plaizier ook Lars Brinkman.

Tot ziens!

Cees van Heeren