Zaterdag 1: Geen spektakel maar wel 3 punten tegen EBOH

Het publiek werd niet verwend bij Zaterdag 1 tegen EBOH. De doelpunten van IFC waren eigenlijk de enige 2 hoogtepunten.
Net als in de eerste wedstrijd na de winterstop tegen ZBC was IFC tegen EBOH niet scherp, vaak slordig en creëerde ook nauwelijks kansen. Wellicht speelde ook de afwezigheid van motor op het middenveld, Gerard v.d. Mei de ploeg parten, maar ook EBOH miste door gele kaarten enkele sleutelspelers.

Door een onoplettendheid in de verdediging van de Dordtse gasten kon Dominique ver in de tweede helft de 1-0 scoren, in de laatste minuut benutte Robin vd Sman een strafschop na vermeend hands van één van de EBOH-verdedigers.

Door verlies van koploper Wieldrecht en verlies van Ameide is het de kopgroep in 3C welke heel dicht op elkaar zit. Over 2 weken gaat IFC op bezoek bij koploper Wieldrecht.