Informatieavond leiders en trainers verplaatst naar 15 oktober

Maandag 15 oktober is er een informatieavond voor de trainers en leiders van alle jeugdteams, aanvang 20:00 uur.

Door Femke Groeneweg (fysiotherapeute bij Fysiotherapie Ambacht en aanwezig op de woensdagavond) en Friso Paulussen (eigenaar en fysiotherapeut bij Fysiotherapie Ambacht) wordt dan een interactieve presentatie gegeven over wat er gedaan kan worden om mogelijke sportblessures tegen te gaan.


Yoni Rutgers (kinderfysiotherapeute bij Fysiotherapie Ambacht) zal daarnaast deze avond uitleggen waar je op moet letten als het gaat om blessures bij de voetballende jeugd.

Om hier praktisch op in te gaan zullen we dan met zijn allen het veld op gaan om een aantal oefeningen te laten zien die tijdens de training ingezet kunnen worden om mogelijk blessures tegen te gaan. Dit zal draaien om kracht en coördinatie.

Aansluitend is er tijd voor vragen en kan iedereen zich inschrijven bij Femke om een afspraak te maken om voor een training een keer samen te kijken hoe een gedeelte van de training ingedeeld kan worden met deze oefeningen en het toch aantrekkelijk te maken voor de jeugd.

Omdat het over de gezondheid gaat van onze jeugd, doen wij dringend beroep op de trainers van de jeugdelftallen om deze avond te komen. Natuurlijk kunnen andere geïnteresseerden ook aangeven dat ze komen. Geef je op via informatieavond@ifc-ambacht.nl!

De avond zal plaatsvinden op maandag 15 oktober om 20:00 uur