IFC Zaterdag pakt 3 punten bij EBOH

Tekst: Mike Verbaas
Foto’s: Jeroen van der Sman

29607693460_2ba8c084f3_k

IFC verloor vorige week van Wieldrecht en had deze week dus wat goed te maken. Hiervoor gingen zij op bezoek bij EBOH in Dordrecht. IFC begon de wedstrijd goed en creëerde meerdere kansen, maar wist deze helaas niet te verzilveren. Doordat IFC niet wist te scoren kwam EBOH iets meer in de wedstrijd. Echter konden zij geen vuist maken en zo was de ruststand dus 0-0. IFC kwam de tweede helft goed uit de kleedkamer. Uit een hoekschop van Erik Schanke scoorde Tim Willemstein de 1-0. Een lekker begin van de tweede helft, maar EBOH gaf zich niet zomaar gewonnen. EBOH ging met meer druk vooruit spelen, zo ontstonden er een paar situaties voor het doel van IFC. Echter bleef de achterhoede overeind. Doordat EBOH al snel vooruit druk zette op IFC ontstond er veel ruimte achterin. De nog fitte Gerald Verhoef maakte hier handig gebruik van door in de 83e minuut uit een counter de beslissende 2-0 te scoren. In de 91e minuut scoorde Robin van der Sman namens IFC nog de 3-0. Met 6 punten uit de eerste 3 wedstrijden heeft IFC een prima start in de 3e klasse.

Volgende week staat er een mooie thuiswedstrijd op het programma tegen vv Groote lindt.

Bijzonderheden:29866948036_55c2883035_k

Vaste grensrechter Jeroen de Visser was verhinderd en werd ‘foutloos’ vervangen door Leen de Hartog.