IFC (za1) wint, maar vergeet grotere uitslag neer te zetten

Door het missen van een aanzienlijk aantal 100% kansen won IFC za1 uiteindelijk maar met 1-0 van Streefkerk. Voor Streefkerk stond er deze middag eigenlijk niets meer op het spel, voor IFC natuurlijk wel: het behouden van plaats in de top 3 en het “goedmaken” van de onnodige 2-2 uit in de eerste ontmoeting.
Het balbezit was voor het grootste deel van de wedstrijd in bezit van IFC, mede door het vroegtijdig druk zetten en bij vlagen goed combinatiespel creëerden IFC dus de vele kansen. In de 37e minuut leidde dit, uit een vrije trap, tot de 1-0 door Robin van der Sman. Streefkerk zette daarbij maar weinig tegenover, alleen in de laatste 10 minuten van de wedstrijd moest IFC keeper Melvin enkele malen ingrijpen.

Natuurlijk baalde het team na afloop van de magere score. Echter door het creëren van veel kansen en het goede spel, hielden de spelers en staf na afloop toch een goed en positief gevoel over aan deze wedstrijd.

Na afloop heeft het team lekker gegeten bij Eeterij en tapperij klein Ambacht, de shirt sponsor van Zaterdag 1. Na het eten bleven de manschappen nog “hangen” en bleef het tot in de late (vroege) uurtjes gezellig.

De stand in 3C bleef onveranderd, de 3 koplopers wonnen hun wedstrijden. VVAC is in deze poule nu definitief gedegradeerd.

Volgende week speelt IFC niet, maar de week erop staat de kraker IFC-Drechtstreek op het programma.

Klik op één van onderstaande foto’s om het complete album zien.