Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier vv IFC

  • Wij verwelkomen je graag bij onze mooie voetbalclub.

    Met het invullen van het formulier ga je akkoord om lid te worden van de voetbalclub IFC. De velden met een rood sterretje zijn verplicht. Zonder die gegevens kunnen we je niet aanmelden bij de KNVB als lid. Lees de uitleg per item dat ingevoerd moet worden! Met spring je naar het volgende item.
  • Er is ruimte voor drie e-mailadressen voor b.v. lid, moeder en vader. Voor het eerste e-mailadres geldt: Voor pupillen geldt dat we het e-mailadres van een ouder/verzorger willen hebben. Voor junioren en oudere spelers kan het e-mailadres van het lid ingevoerd worden, omdat de KNVB via dit adres communiceert over overtredingen, speluitsluitingen en boetes.
  • Er is voorzien om een vast telefoonnummer te geven en net als bij de e-mailadressen maximaal drie mobiele nummers.
  • De volgende vraag is zeker niet verplicht. Het is privacy gevoelige informatie. Maar als er omstandigheden zijn, die de trainer/leider moet weten, dan kun je dat hier melden. Denk hierbij met name aan omstandigheden die b.v. tot een levensbedreigende situatie kunnen leiden (denk aan suikerziekte, pinda-allergie en epilepsie.
  • Wij hebben je bank, ban en toestemming nodig om de contributie automatisch te kunnen innen. Wij willen dat niet in dit formulier aan je vragen. We gaan het lidmaatschap bevestigen en zullen in de bevestiging vragen naar de bankgegevens. Mocht je geen bevestiging ontvangen van je lidmaatschap stuur dan een e-mail aan ledenadministratie@ifc-ambacht.nl
 

Verification